5 secrete pentru a avea o Sâmbătă Perfectă

5 secrete pentru a avea o Sâmbătă Perfectă

joi, 9 august 2018 15:05:50 Europe/Bucharest

Ziua de Sâmbătă este ziua în care ajungem la toate lucrurile nerezolvate și adunate din timpul săptămânii și atunci în sfârșit apucăm să le rezolvăm. De aceea, pentru a rezolva toate aceste lucruri avem nevoie ca ziua să decurgă perfect și cât mai lin, astfel încât, la sfârșitul zilei să fim mulțumiți de munca noastră și de rezultatele zilei.

 

5 secrete pentru ca sâmbăta ta să decurgă perfect.

  1. 1. În primul rând, o sâmbătă perfectă începe în momentul când vă dați jos din pat și pășiți pe parchet. Parchetul dumneavoastră trebuie să fie stabil, rezistent și plăcut vizibil astfel ca dis de dimneață să aveți zâmbetul pe față. Pardoseala laminată din stejar valley moca reprezintă alegerea potrivită pentru a vă începe ziua.
  2. 2. De la pardoseala laminată trecem pe gresia luminoasă în stilul răsăritului care dă continuitate și sens zilei de sâmbătă. Comfortul necesar tabieturilor dimineții de sâmbătă este susținut de Mobilierul de baie suspendat Corallooglinda reversibilă cu sistem de iluminare LED și WC-ul compact din porţelan Nexo.
  3. 3. După rutina dimineții de sâmbătă urmează spălatul rufelor adunate de peste săptămână. Dacă rufele dumneavostră sunt depozitate în Dulapul cos rufe vă este mult mai ușor să le puneți în mașina de spălat, știind că atât rufele cât și produsele de curățare a hainelor vă sunt acolo, în același loc.
  4. 4. Este momentul să vă savurați cafeaua înainte de a vă apuca de restul treburilor precum gătitul, curățenia sau cumpărăturile. Pentru a vă savura cafeaua în fiecare zi, dar în special sâmbăta aveți nevoie de o priveliște calmă și relaxantă. Decorurile de faianță motive tex florale sunt o încântare absolută și care contribuie liniștii atât de mult dorite.
  5. 5. Treburile zilei de sâmbătă sunt gata și este momentul să vă premiați pentru toate eforturile depuse și realizările efectuate de-a lungul săptămânii. O baie relaxantă într-o cadă freestanding, de calitate și mare reprezintă exact ce aveți nevoie pentru a vă deconecta de la tot și pentru a vă destresa și relaxa. Ahhh, o sâmbătă ca asta să fie întotdeauna.