Câștigător  Concurs Vremea Renovării

Câștigător Concurs Vremea Renovării

luni, 6 august 2018 19:29:48 Europe/Bucharest

Concursul Lebăda și Novolor.ro s-a încheiat și este timpul să anunțăm câștigătorul. 

Lebăda împreună cu Novolor.ro a dat startul unui concurs pe data de 25.07.2018 prin intermediul platformei Facebook unde a pus spre câștig premiul ce constă în:

• o găleată de Vopsea Lavabilă Faur de interior 14L, 
• trafalet cu grătar 
• un flacon de Amorsă Acrilică de 1L

Concursul a venit cu câteva reguli simple:

„Regulamentul Concursului: 

1. Dă Like paginii Lebăda (www.facebook.com/lebadasrl/
2. Subscribe la Newsletter-ul Novolor (https://novolor.ro/aboneaza-te) și confirmă abonarea prin mail
3. Etichetează într-un comentariu persoana cu care dorești să renovezi

Câștigătorii vor fi aleși pe data de 06.08.2018 prin intermediul platformei Random.org, iar premiul va putea fi ridicat de la sediul Lebăda S.R.L.”

Concursul a avut un număr foarte mare de participanți, iar acest lucru ne bucură. Participanții concursului au fost din multiple zone ale României, aceștia etichetând persoanele pe care le-au dorit ca ajutor la renovare și pe care i-au invitat să participe pentru mai multe șanse. 

Prin intermediul platformei Random.org a fost creată o listă cu toți participanții concursului iar din această listă în mod aleatoriu a fost ales câștigătorul! 

Suntem bucuroși să o anunțăm pe Doamna Ciobanu Ramona ca și câștigătoare a premiului, doamna Ramona se va putea bucura de găleata de Vopsea Lavabilă Faur de interior 14L și de restul de echipament, dorindu-i mult succes în Renovare! Ținem să mulțumim tuturor participanților concursului, acesta find doar unul dintre concursurile pe care le-am organizat, urmând să realizăm și alte concursuri, iar pentru a fi la curent cu următoarele concursuri cu premii de calitate și la curent cu noutăți în materie de amenajări interioare, renovări și materiale de construcții recomandăm tuturor să dea Like Paginii noastre de Facebook www.facebook.com/lebadasrl/ și să se aboneze pe site-ul https://novolor.ro/aboneaza-te

Muțumim mult din nou și Felicităm câștigătoarea! Nu uitați Lebăda și Novolor.ro te ajută de cu zor!