Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Setare Direcție Ascendentă

Potențialul Lebăda de a își deschide aripa online a fost și este foarte mare, acum dezvoltând această aripă prin fiecare comandă, client și vizitator atât din mediul fizic cât și cel online. Facem acest lucru pentru a înțelege nevoile clienților și pentru a îi ajuta în a își achiziționa și cumpăra materialele pentru locuința de vis, pentru renovare sau pentru orice altă nevoie.

Citește Mai Mult

Partea 1 Decorarea teraselor cu gresia porțelanată

luni, 8 octombrie 2018 12:38:26 Europe/Bucharest

Decorația teraselor și a grădinilor este esențială pentru a te bucura de spațiile exterioare. Când vine vorba despre decorația teraselor ne gândim la mobila exterioară precum ne gândim la mobila din camera de zi sau camera de mese sau la echipamentul unei bucătării pentru terasă precum barbecue, dulapuri incastrate/încorporate sau lavoare, de asemenea la elementele florale precum copacii, plantele, ghivecele de flori. În orice caz, o parte esențială din terasă și decorația de grădină o reprezintă podeaua. Alegerea potrivită a podelei pentru nevoile și gustul personal este esențială pentru designul exterior.

Citește Mai Mult

Partea 2 Decorarea teraselor cu gresia porțelanată

luni, 8 octombrie 2018 13:09:46 Europe/Bucharest

O recomandare pe care o oferim când vine vorba de alegerea ceramicei pentru terasă este ca modelul ales să îndeplinească toate calitățile fundamentale a plăcilor de exterior - rezistente și fără alunecare. Toate ceramicele de exterior de la Novolor au proprietățile de calitate necesare. Sunt rezistente la agenții atmosferici și schimbărilor climatice, oferind o mare durabilitate și conservare.

Citește Mai Mult

Geometria unor colecții extraordinare

joi, 18 octombrie 2018 14:13:51 Europe/Bucharest

Amenajările interioare trebuie să fie la fel de plăcute precum cele de exterior. Alegerile sunt multiple, de la culoare, la stil, la model și preț. Intervenția Internetului pe toate domeniile și piețele este clară, oferind o soluție practică de comparare a tuturor criteriilor menționate mai sus. Însă, experiența profesioniștilor este des uitată, înlocuindu-se cu opinii care țin de personalitatea fiecărei persoane. Un trend recent a materialelor de amenajare interioară îl reprezintă stilurile geometrice, care revin în forță.

Citește Mai Mult
Postat De: Cristian BestPasca

Preferințe satisfăcute și dorințe împlinite

marți, 23 octombrie 2018 14:07:07 Europe/Bucharest

Universul astăzi ne-a oferit inspirație să îi bucurăm pe clienții interesați de zodiac cu produsul STAR al acestei perioade. Detaliile de acest gen precum  decorul de Scorpion Olambrilla zodiac sunt extrem de importante. Datorită faptului că scorpionul este perfecționist și încearcă să facă totul perfect, dar crede și în destin, așa dorim și noi să fim. Să vă arătăm modele noastre perfecte de gresie și faianță, iar datorită destinului aveți șansa să vedeți aceste modele minunate.

Citește Mai Mult
Postat De: Cristian BestPasca

Sprijin deplin în alegerea sistemului de încălzire

miercuri, 31 octombrie 2018 12:31:12 Europe/Bucharest

Ești în căutare de centrală termică sau cazan, instalații, radiatoare sau boilere electrice? Novolor și Lebăda îți oferă sprijinul deplin în alegerea celor mai bune și performante produse, special dedicate ție. Iarna tip, tip își face simțită prezența. Alegerea sistemului de încălzire trebuie să fie bine gândită și planificată din timp. Fie că trebuie să adăugați un sistem de încălzire unei noi construcții sau sistemul vechi de încălzire începe să cedeze sau a cedat, trebuie să vă orientați spre soluții noi, moderne și rezistente pentru a nu fi nevoiți să schimbați sistemul des.

Citește Mai Mult
Postat De: Cristian BestPasca

Oglindă oglinjoară cine e cea mai frumoasă lebădă din țară?

vineri, 29 iunie 2018 09:08:23 Europe/Bucharest

Nevoia de a ne uita în oglindă pornește de la prima persoană care și-a văzut reflecția în apă și care nu s-a mai săturat. Oglinda reprezintă elementul central în oricare baie iar oglinda reversibilă cu iluminare LED are un stil modern și este potrivit oricărui spațiu oferind un confort maxim și desigur funcționalitate. 

Citește Mai Mult

Depozitarea obiectelor dintr-o baie într-un mod eficient

vineri, 6 iulie 2018 14:39:23 Europe/Bucharest

În fiecare baie, chiar și a ta spațiul trebuie să fie destul de calculat, orice centimentru trebuie să aibă scopul lui. Când vine vorba despre obiectele neprevăzute sau noi ale unei băi este necesar să aveți un loc de depozitare eficient și calculat. Rezolvarea problemei spațiului, a obiectelor necesare și a rufelor ce trebuie reîmprospătate vine în 2 piese de mobilier recomandate de noi. 

Citește Mai Mult
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Setare Direcție Ascendentă