Cea mai haioasă reclamă din Satu Mare. Maestrul Gicu Cean, demonstrație de măiestrie

Cea mai haioasă reclamă din Satu Mare. Maestrul Gicu Cean, demonstrație de măiestrie

sâmbătă, 5 mai 2018 16:14:14 Europe/Bucharest

Cea mai haioasă reclamă din Satu Mare este un spot publicitar făcut vopselei Faur, un produs fabricat chiar la noi în județ.

Unele produse, fabricate sută la sută în județul Satu Mare, sunt promovate cu mult simț al umorului. Așa se face că vopseaua lavabilă Faur, produsă de firma sătmăreană Lebăda în fabrica de la Valea Vinului, este promovată de maestrul Gicu Cean. Un ”verișor” de pe plaiurile mioritice al mai celebrului Jackie Chan. Sau cum îi spuneau copiii în anii 90: Cichi Cean. 

Reclama a fost produsă de către o firmă specializată din Cluj, cu multă inspirație. Povestea reclamei este simplă, după scenariul filmelor produse în China, dar de mare efect: maestrul Gicu Cean, un meșter ardelean, se pune pe lucru, având de vopsit mai mulți pereți. Este stropit cu vopsea pe față, meșterul se enervează și urmează o adevărată desfășurare de forță, meșterul finalizând lucrarea în timp record. Una peste alta, un alt gen de reclamă, care acaparează atenția publicului.

Vopseaua Faur, produsă la Valea Vinului
Lebăda produce la fabrica de la Valea Vinului vopsele sub brandul Faur și Elfenbein – vopsea premium. Sunt vopsele lavabile pentru interior și exterior și tencuieli decorative. În gama Faur și Elfeinbein există vopsea lavabilă de interior, exterior și tencuieli decorative.

Toate aceste vopsele sunt produse în fabrica celor de la Lebăda – o investiție sută la sută sătmăreană. Deja, vopseaua „Faur” și ”Elfenbein” sunt cumpărate în Maramureş, Bihor, Timişoara, Arad şi alte centre, ea putând fi comandată la sediul central de pe str. Bariţiu 27 din Satu Mare. 

Postat în News De:

Cristian BestPasca