Curs de specializare internațional pentru specialiști Lebăda/Novolor.ro

Curs de specializare internațional pentru specialiști Lebăda/Novolor.ro

joi, 13 septembrie 2018 15:29:13 Europe/Bucharest

Prin intermediul companiei Lebăda și a brandului aferent pentru shopping online de materiale de construcții și amenajări interioare - Novolor.ro,  4 specialiști au fost pregătiți și sponsorizați pentru a urma un curs unic organizat în Cluj, cei 4 specialiști au învățat metode de aplicare a unei tencuieli extraordinare numită Antica Signoria.

Hotelul Palace Lacon, Polonia - realizat cu tehnica tencuielii decorative Antica Signoria 

Această metodă de tencuială își are istoria în tencuielile Gressello, Mormorino și Venetian. Astăzi, compania organizatoare a cursului de specializare are una dintre cele mai bogate și finisate colecții de tencuieli decorative pe piața internațională. Materialele folosite în aceste tencuieli sunt proiectate pentru designul și modul de trai contemporan. Produsele de tencuială decorativă sunt realizate să reflecte tradiția,  mixată cu inovație, totul într-o armonie perfectă.

Restaurantul Mitte din Turcia realizat prin tencuiala decorativă Antica Signoria

Cei 4 specialiști Lebăda/Novolor.ro au fost îndrumați și învățați de profesioniști italieni, care au venit la Cluj. Lebăda și Novolor.ro s-a ocupat de finanțarea integrală a cursului pentru cei 4 specialiști. Această finanțare provine din fondurile alocate angajaților Lebăda și Novolor.ro de a se perfecționa și a își îmbunătății cunoștințele și îndemânările. Lebăda și Novolor.ro sunt într-o campanie continuă de modernizare și căutare de metode noi în materie de amenajări interioare și materiale de construcții, pentru a ajuta clienții în orice fel să își realizeze căminul dorit. Celor 4 specialiști Lebăda/Novolor.ro li s-a acordat o diplomă de specializare în tencuiala decorativă Antica Signoria la finalizarea cursului. 

Unul dintre specialiști Lebăda/Novolor în showroomul Casa Pașca de pe Strada Careiului nr 15, Satu Mare, România cu diploma acordată de Antica Signoria 

Un alt meseriaș în arta tencuielii decorative Antica Signoria cu diploma (poză făcută la întoarcerea participanților la showroomul Casa Pașca de pe Strada Careiului nr 15, Satu Mare) 


https://www.youtube.com/watch?v=7iz3jkALu1I

Arta tencuilelii decorative Antica Signoria