Cinci sfaturi practice pentru băi mici

Cinci sfaturi practice pentru băi mici

luni, 5 martie 2018 10:06:48 Europe/Bucharest

Baia este una dintre camerele pe care le vizităm cel mai mult în timpul zilei. Dacă avem un spațiu mic, trebuie să evaluăm câțiva factori pentru a planifica un design adecvat care ne va ajuta să îmbunătățim sentimentul de spațiu.

Pentru a profita din plin de o baie mică, trebuie să ținem seama în primul rând de funcționalitatea acesteia: Depozitarea, amplasarea obiectelor sanitare (în funcție de locul de alimentare și scurgerea apei) sau alegerea mobilierului sunt elemente fundamentale în proiectarea un spațiu practic și confortabil. Descoperiți cu Lebada o lume a posibilităților de amenajare a băii.

1. Nu utilizați prea multe piese de mobilier sau elemente decorative inutile

Alegeți un mobilier mic în care să depozitați produse igienice și produse sanitare compacte pentru a evita saturarea spațiului și pentru a forma o baie atractivă din punct de vedere estetic.

Lavoarele și toaletele suspendate vă vor permite să creati o atmosfera aerisita. Amplasarea oglinzilor este, de asemenea, o soluție adecvată, deoarece provoacă un efect de adâncime. De asemenea, cu dulapuri care ajung în tavan, veți folosi întreaga baie.

detalii baie

2. Alegeți plăci ceramice

Atunci când alegeți materiale pentru a acoperi pereții și podelele, este imperativ să selectați un material izolant, rezistent la temperaturi ridicate, umflături și zgârieturi și material ușor de curățat. Din acest motiv, plăcile ceramice sunt astăzi o alternativă larg răspândită. În afară de evidențierea durabilității și mentenanței, ele oferă numeroase opțiuni atunci când vine vorba despre culoarea lor.

cada dus

3. Păstrați podeaua liberă

După cum s-a menționat anterior, elementele suspendate dau amplitudine băii și facilitează curățarea acesteia. Pe lângă mobilier și sanitare, alcovele reprezintă o alegere ideală pentru a sprijini produsele de igienă cele mai utilizate în mod obișnuit și obiectele decorative pe care le avem în baie.

4. Așezați o cada de duș

În general, cazile de duș sunt mai utilizate în băi mici decât căzile de baie, deoarece acestea ocupa mai putin spatiu. Instalarea cazii de duș la același nivel cu podeaua va facilita accesibilitatea și adaptabilitatea la spațiu.
În cele din urmă, trebuie subliniat faptul că pereții despărțitori de sticlă permit trecerea luminii și crearea unui sentiment de spațiu în baie.

5. Utilizați culori deschise

Când spațiul este mic, recomandăm utilizarea culorilor luminoase (alb, bej, gri etc.) care reflectă lumina și măresc spațiul. Ele pot fi combinate cu unele nuante inchise de mobilier, prosoape si elemente decorative, astfel incat sa se creeze o atmosfera placuta.

Postat în News De:

Novolor