Firma sătmăreană care susține tinerele talente. Acțiuni inedite de promovare

Firma sătmăreană care susține tinerele talente. Acțiuni inedite de promovare

miercuri, 9 mai 2018 15:19:56 Europe/Bucharest

Firma Lebăda din județul Satu Mare este printre puținele societăți care au înțeles că este foarte important să răsplătești comunitatea pentru parteneriatul de lungă durată. Mai exact, de peste 26 de ani. Iar acest lucru se poate realiza cel mai bine prin sprijinirea tinerelor talente.

Astfel, reprezentanții firmei Lebăda au organizat în premieră o serie de evenimente în care s-au evidențiat tinerele talente ale județului Satu Mare. Fie că vorbim despre solista și instrumentista de muzică ușoară Raluca Dumitru sau de artiștii plastici Andrei Grigoreț, Evelyn Bócsi, Mark Matei, Erdei Máté, Bartos Hilda, Marius Ghita, Barta Petra și Bogdan Rostaș.

De exemplu, cu ocazia împlinirii a unui sfert de secol de existență, firma Lebăda a inițiat un eveniment unic în istoria județului Satu Mare: prima expoziție de artă care se naște pe loc. Evenimentul a fost organizat la Muzeul de Artă, la finalul anului trecut, fiind intitulat ”Tablou aniversar”. A fost vorba despre o expoziție de artă a unor tineri artiști sătmăreni, elevi ai Liceului de Artă ”Aurel Popp”, care au pictat în timp real cu vopselele lavabile produse în județul Satu Mare de către firma Lebăda.
Astfel, opt elevi ai Liceului de Artă ”Aurel Popp” din municipiul Satu Mare, respectiv Andrei Grigoreț, Evelyn Bócsi, Mark Matei, Erdei Máté, Bartos Hilda, Marius Ghita, Barta Petra și Bogdan Rostaș, au fost ajutați să își expună talentul în fața sătmărenilor. Astfel, publicul a avut șansa de a vedea ce înseamnă să pictezi și cum se naște o pictură.
Reprezentanții firmei Lebăda o susțin și pe tânăra și talentata interpretă Raluca Dumitru. Raluca a cântat în cadrul evenimentului organizat pentru tinerii artiști la Liceul de Artă Satu Mare, impresionând audiența prin vocea și interpretarea sa.

lebada satu mare

Elevă în clasa a X-a, la Colegiul Național ”Doamna Stanca”, Raluca cântă de când se știe. Primele cursuri de canto și chitară le-a început încă în urmă cu 10 ani, la Palatul Copiilor din municipiul Satu Mare. Timp de patru ani, în perioada 2010 – 2014, a învățat de la profesorii de la Palatul Copiilor tainele muzicii.  

14523302_1434921393202361_8220190995498588948_n
Apoi, din 2014 a făcut pasul spre Școala de Arte, acolo unde și-a desăvârșit cunoștințele și și-a pus în valoare talentul uriaș, recunoscut și recompensat în cadrul diferitelor concerte sau concursuri. Raluca și-a lansat, de altfel, și primul videoclip, alături de interpretul și compozitorul Sergiu Gliga, la finalul anului trecut. Este vorba despre o piesă de Crăciun, intitulată ”Vine Crăciunul”, primită foarte bine de public.
Reprezentanții firmei Lebăda își propun să continue astfel de acțiuni, în încercarea de a încuraja tinerii talentați. 

lebada si Raluca Dumitru

”Ne-am propus și am reușit să promovăm mai mulți tineri artiști, organizând evenimente în premieră pentru județul Satu Mare. Considerăm că tinerii talentați pot fi puși în valoare în cadrul unor manifestări inedite, în care să își poată exprima talentul. De aceea am organizat prima expoziție de pictură, în care lucrările au fost create pe loc. Tocmai pentru ca publicul larg să aibă ocazia să se convingă de talentul lor. O să continuăm și pe viitor astfel de acțiuni. Doar împreună putem să ajungem acolo unde ne dorim”, a spus reprezentantul firmei Lebăda, Cristian Pașca.

Postat în News De:

Cristian BestPasca