Lăsați-vă copiii să își dezvolte creativitatea. Lebăda are soluția perfectă

Lăsați-vă copiii să își dezvolte creativitatea. Lebăda are soluția perfectă

sâmbătă, 5 mai 2018 13:32:47 Europe/Bucharest

Mulţi copii au tendinţa să deseneze pe pereţi sau oriunde apucă, în ciuda faptului că părinţii se dau peste cap să împiedice astfel de abateri comportamentale. Totuşi, exact acesta este modul în care copiii descoperă, experimentează, învaţă, îşi dezvoltă imaginaţia şi creativitatea la această vârstă.

Iar studiile au arătat că aceste momente de pură fericire pentru copii au darul de a creşte nivelul de serotonină din organism, deci de a relaxa, îmbunătăţesc imunitatea şi îi ajută să-şi regleze funcţiile somnului.

elfenbein faur

Soluţia recomandată părinţilor de psihologi este să-i lase să se manifeste liber cât mai mult posibil la această vârstă, atâta timp cât ceea ce fac nu este periculos în vreun fel pentru ei, chiar dacă asta înseamnă să-i lase să picteze pereţii.

Până şi adolescenţii simt nevoia să-şi decoreze pereţii cu postere şi să-şi exprime în acest fel creativitatea şi personalitatea. De ce nu ar face asta şi un copil de 3 sau 4 ani?

Iar firma Lebăda le oferă părinților soluția perfectă. Cei de la Lebăda produc, în fabrica proprie de la Valea Vinului un produs premium: vopseaua super-lavabilă Elfenbein.

Postat în News De:

Cristian