Zugrăvitul casei, o necesitate. În Satu Mare te costă chiar foarte puțin (P)

Zugrăvitul casei, o necesitate. În Satu Mare te costă chiar foarte puțin (P)

sâmbătă, 5 mai 2018 16:27:06 Europe/Bucharest

Foarte mulți sătmăreni acuză aerul îmbâcșit din casă. Care este generat din varii motive. Mucegaiul este doar unul dintre cauze. Soluția perfectă: zugrăvitul locuinței. Iar în această perioadă a anului este o oportunitate perfectă, pentru că temperaturile de afară permit acest lucru.

De altfel, dincolo de aspectul estetic, zugrăveala are un rol practic: acela de a proteja pereții. Zugrăvitul se face diferit, în funcție de destinația fiecărei camere. Astfel, bucătăria și baia, dar și camera în care sunt puse rufele la spălat și uscat sunt cele care au pereții cei mai solicitați, așa că acestea trebuie zugrăvite cel mai des.

”Vopseaua pentru baie, bucătărie sau spălătorie trebuie să fie una care să reziste spălărilor repetate. Noi avem soluția perfectă: vopselele lavabile ”Faur” și ”Elfeinbein” – vopsea premium – care sunt proiectate și perfecționate în laboratorul chimic al fabricii noastre de la Valea Vinului. Sunt produse cu utilaje de mare performanţă”, spune Cristian Pașca, reprezentantul firmei sătmărene Lebăda.

Holul și camerele copiilor sunt camerele unde pereții se deteriorează cel mai rapid. Și aici, soluția perfectă este reprezentată de vopseaua lavabilă.

”Copiii sunt recunoscuți pentru pasiaunea de a-și exprima creativitatea pe pereți. Vopseaua noastră ultra-lavabilă este soluția ideală. Este la un preț imbatabil, la o calitate pe măsură”, mai spune Cristian Pașca.

În municipiul Satu Mare la depozitul central de pe strada Gheorghe Barițiu, nr. 27, Magazinul 7 Perla de pe Bulevardul Independenței, bloc UH 8/1, Magazinul 8 de pe Bulevardul Lucian Blaga, UU 38, Magazin 2 Casa Pașca – Drumul Careiului, C 15 -17. De asemenea, în Carei la magazinul Lebăda, situat pe Calea Armatei Române, nr. 1.

Postat în News De:

Cristian BestPasca